Koninklijke Inhuldigingsmedaille

 
 

De  inhuldiging van de nieuwe troonopvolger is voor velen een feestelijke en aangrijpende gebeurtenis, die men zich nog lang zal heugen. Onze ouders en voorouders kunnen zich de inhuldigingen uit het verleden vaak nog herinneren, omdat ze toen op school een speciale medaille ontvingen.

Bij de inhuldiging van Koningin Wilhelmina in 1898 kregen kinderen een prachtige draagmedaille als aandenken, evenals bij de inhuldiging van Koningin Juliana in 1948. Ook toen Koningin Beatrix de troon besteeg in 1980 werden er weer exclusieve medailles aan schoolkinderen geschonken.

Koninklijke InhuldigingmedailleEr wordt een traditie uit het verleden voortgezet
Gemeentemunt brengt een exclusieve inhuldigingsmedaille uit, bestemd voor de schoolkinderen in Nederland. De medaille is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen via gemeenten, scholen en oranjeverenigingen.   

Snel bestellen
Wees zeker van een tijdige levering, de levertijd bedraagt ca.4 weken; daarom vragen wij u om ons vóór 15 maart, of zo spoedig mogelijk erna te laten weten wat uw wensen zijn.
Wacht niet te lang met bestellen, zodat wij uw levering nog vóór aanvang van de feestelijkheden in april kunnen toezenden.

Gemeentemunt levert niet rechtstreeks aan de consument.

De inhuldigingsmedaille is een exclusieve en eenmalige uitgifte van Gemeentemunt

 

 
     
©2020 Gemeentemunt • Platinaweg 11 • 6662 PR Elst (Gld.) • Postbus 23 • NL-6660 AA Elst (Gld.) Tel +31 (0)481-366380