Wat wij doen

 
 

Wij vervaardigen al meer dan 30 jaar custommade herdenkings-munten en -penningen, ter gelegenheid van jubilea en speciale gelegenheden, in de best denkbare kwaliteit. Het ontwerpen en distribueren van een herdenkingsmunt ter gelegenheid van het 1250 jarig bestaan van de Gemeente Elst in 1976 luidde het ontstaan in van de organisatie. Het succes van deze activiteit leidde toen tot aanvragen uit het gehele land.

Onze marketingorganisatie heeft inmiddels ruim 35 jaar ervaring met munten en penningen in binnen- en buitenland en is voormalig officieel distributeur van alle Europese Munthuizen.

Gemeentemunt is een activiteit van Eurocase BV en is uw primaire partner bij het ontwikkelen en implementeren van tijdelijke eigen betaalmunten. Tevens is Eurocase BV exclusief vertegenwoordiger van Mauquoy Medal Company, België's grootste producent van (ere-)penningen, medailles, onderscheidingen en promotionele producten. Daarnaast is Eurocase BV exclusief logistiek dienstverlener van de Koninklijke Nederlandse Munt.

Via Sertons-CDC staan nationaal en internationaal bekende ontwerpers en verpakkers in binnen- en buitenland tot onze beschikking.

Eurocase BV and Sertons-CDC maken deel uit van Sertons International.

 
     
©2024 Gemeentemunt • Platinaweg 11 • 6662 PR Elst (Gld.) • Postbus 23 • NL-6660 AA Elst (Gld.) Tel +31 (0)481-366380