Koninklijke Inhuldigingsmedaille

 
 


De  inhuldiging van de nieuwe troonopvolger is voor velen een feestelijke en aangrijpende gebeurtenis, die men zich nog lang zal heugen. Onze ouders en voorouders kunnen zich de inhuldigingen uit het verleden vaak nog herinneren, omdat ze toen op school een speciale medaille ontvingen.

Bij de inhuldiging van Koningin Wilhelmina in 1898 kregen kinderen een prachtige draagmedaille als aandenken, evenals bij de inhuldiging van Koningin Juliana in 1948. Ook toen Koningin Beatrix de troon besteeg in 1980 werden er weer exclusieve medailles aan schoolkinderen geschonken.

Er wordt een traditie uit het verleden voortgezet
Gemeentemunt brengt een exclusieve inhuldigingsmedaille uit, bestemd voor de schoolkinderen in Nederland. De medaille is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen via gemeenten, scholen en oranjeverenigingen.   

Snel bestellen
Wees zeker van een tijdige levering, levertijd bedraagt ca.4 weken; daarom willen wij uw bestelling uiterlijk 15 maart in huis hebben. Wacht dus niet te lang met bestellen, zodat wij uw bestelling nog voor aanvang van de feestelijkheden in april kunnen toezenden.

Gemeentemunt levert niet rechtstreeks aan de consument.

De inhuldigingsmedaille is een exclusieve en eenmalige uitgifte van Gemeentemunt

 

 

 
     
©2020 Gemeentemunt • Platinaweg 11 • 6662 PR Elst (Gld.) • Postbus 23 • NL-6660 AA Elst (Gld.) Tel +31 (0)481-366380