Nieuws

 
 

Overheidsmanager van het Jaar

Projectbeschrijving

Jaarlijks wordt de Overheidsmanager van het Jaar gekozen uit een geselecteerde groep genomineerden. De Stichting Verkiezing Overheidsmanager van het Jaar brengt bijzondere topambtenaren onder de aandacht, met als doel een positieve bijdrage te leveren aan het imago van de overheidsmanager. De kwaliteit van de overheid wordt namelijk bepaald door de deskundigen en competenties van de medewerkers. De manager speelt hierbij een cruciale rol. Naast maatschappelijke betrokkenheid, noodzakelijke talenten en passie, moet de overheidsmanager signalen uit de samenleving kunnen vertalen naar de politiek en de dienstverlening organiseren richting de burger.

Voorzijde
De penning welke wordt uitgereikt aan de twee hoogst genomineerden naast de winner, die een speciale sculptuur ontvangt , toont aan de voorzijde het logo van de stichting in reliëf. De kapitale tekst is verhoogd boven het lijnenspel aangebracht, waardoor het onderwerp aan kracht wint. De overige tekst is verdiept aangebracht.

Keerzijde
De keerzijde is blanco waarbij de naam van de genomineerde jaarlijks wordt gegraveerd, tezamen met de tekst “Genomineerd voor Overheidsmanager van het Jaar XXXX”, waarbij jaarlijks het jaartal wordt aangepast.

Periode
Vanaf 2009

 
     
©2024 Gemeentemunt • Platinaweg 11 • 6662 PR Elst (Gld.) • Postbus 23 • NL-6660 AA Elst (Gld.) Tel +31 (0)481-366380